Travel

Friday Favorite

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

Glamping

Traditioneel kamperen is in een nieuw, verleidelijk jasje gestoken. Het ouderwets bivakkeren in een punttentje of basic caravan is opgehipt tot het nieuwe kamperen: glamorous camping, ofwel Glamping. De comfort van een hotel, gecombineerd met een natuurlijke omgeving. Dat is op zich iets waar ik me wel in kan vinden. WeDubYou introduceert ‘retro style camper glamping’: stijlvol kamperen in een retro camper, ofwel een dub box: de Engelse naam voor het charmante Volkswagen busje. WeDubYou heeft een hele vloot unieke, omgebouwde en op maat gemaakte klassieke busjes uit de jaren 70. Te huur voor een stijlvolle rondreis door Frankrijk en Spanje. Een nieuwe trend is geboren. En wat voor één!

glamping

Camper vakantie

Elke WeDubYou camper is een one-of-a-kind kunstwerk waar je in gezien wilt worden! Versierd met funky designs, voorzien van alle comfort en uitgerust met geïntegreerde iPhones voor muziek en navigatie maar ook met een iPad, bomvol films, games en reisinformatie. De blitse retro campers, liefkozend voorzien van namen als Pucci, Jardi, Gary, Fleur en Hippy, staan klaar voor een road trip in Zuid-Frankrijk of Noord-Spanje. Stel je voor: stoppen op bijzondere plekken, picknicken bij idyllische beekjes en je hoeft je koffer maar één keer uit te pakken… Hoe relaxed! Extra leuk: voor de echte levensgenieter is er een speciale WeDubYou VIP treatment. Zo kun je je vakantie beginnen met een goedgevulde koelkast met champagne en Franse of Spaanse specialiteiten. Wow! Zo wordt kamperen opeens iets waar ik enorm naar uit kan kijken!

Waar en met wie zou jij in een WeDubYou Camper op vakantie willen?

Sabine de Witte