Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Travel

Friday Favorite

29/05/2015

friday-favorites

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite.

Superstar City Pack


Ik mag van mezelf eigenlijk voorlopig geen schoenen meer kopen, maar het Origineels Superstar ‘City’ Pack van Adidas maakt me onweerstaanbaar hebberig. De schoenen zijn deze week gelanceerd en een stijlvol alternatief op je normale superstars of Stan Smiths. Helemaal uitgevoerd in suède en in toffe kleuren geven deze schoenen je outfit nét dat beetje extra. Hebben!

https://youtu.be/0HYGOB7Ofa0

Sabine de Witte

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!