Travel

Friday Favorite

friday-favorites

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite.

Een retraite voor luduvudu


Het is lente en dus hangt er weer plezier en verliefdheid in de lucht, maar voor degene met een gebroken hart kan dit seizoen door al die vrolijkheid juist net een beetje zwaarder zijn. Ben je klaar met je gebroken hart en wil je deze zomer een frisse start maken? Kijk dan eens bij Pure Me Retreat. Met hun Liefdesverdriet-Retreat ben je binnen no-time weer toe aan een nieuwe start. Het helpt je je verdriet op een juiste manier te verwerken, zodat je er zowel mentaal als fysiek sterker uit komt. Op reis met Pure Me Retreats vind jewellness, gezonde biologische gerechten, verhelderende coachinggesprekken en inspirerende workshops. Na de retraite sta je weer vol in het leven en verdwijnt je gebroken hart als sneeuw voor de voorjaarszon. Ondanks dat ik zelf geen liefdesverdriet heb, ben ik erg benieuwd hoe zo’n retraite in z’n werk gaat en wat het allemaal teweeg kan brengen.


Sabine de Witte