Travel

Friday Favorite

03/04/2015

friday

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

Pacman

Hoewel ik eigenlijk helemaal geen fan ben van 1 april grappen, vond ik die van Google dit jaar wel heel erg geslaagd. Je kunt sinds 1 april namelijk pacman spelen op vijftien vooraf bepaalde locaties op Google Maps, verspreid over de hele wereld. Je opent de app of de webversie, klikt de pacmanfunctie aan en raakt meteen verzeild in een achtervolging met de bekende gekleurde spookjes. Google heeft aanwijzingen gegeven om de locaties te raden, maar je kunt natuurlijk ook gewoon even dit lijstje checken als je geen fervente puzzelaar bent.

Heb jij nog andere plekken ontdekt op de kaart?

Sabine de Witte