Instagram

Follow Me!

Travel

Friday Favorite

21/03/2014
Reading Time: 1 minute

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook een iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

Laptoptas

Voor de dagen dat ik niet op reis ben en niet met de fiets door Amsterdam race ben ik nog op zoek naar een mooie tas voor mijn MacBook en iPad mini. Een praktisch model dat er van buiten niet meteen uitziet als een bunker voor je waardevolle spullen. Als echte working nomad wil ik een stijlvol draagbaar kantoor, dus nu heb ik mijn oog laten vallen op deze twee modellen. De grijze Michael Kors en een donkerblauwe Longchamp. Welke is jouw favoriet?
laptop-tas
friday-favorite
macbook-tas

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!