Instagram

Follow Me!

Travel

Friday Favorite

11/04/2014
Reading Time: 1 minute

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook een iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

Loewe Espadrille

loewe-espradrille

Deze espadrilles van Loewe zijn met kop en schouders mijn favorieten van deze week. Ik wil ze het liefst in alle kleuren, zodat ik in de zomer bij iedere outfit een matchend paar heb. Comfortabel, maar toch super fashionable.

loewe
loewe2

Wat is jouw favoriet van deze week?

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!