Travel

Friday Favorite

friday-favorites

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite.

Zomerse grachten

Met het warmer wordende weer is het weer tijd om de sloepen onder het zeil vandaan te halen en vanaf het water van prachtig Amsterdam te genieten. Voor een complete bootervaring mogen fijne happen en dranken natuurlijk niet ontbreken. Restaurant Bluespoon, gevestigd in hotel Andaz Amsterdam Prinsengracht, biedt uitkomst met haar speciale Bluespoon on Board service. Met Bluespoon on Board geniet je van de heerlijke Bluespoon cuisine op de meest bijzondere manier mogelijk: al varend over de grachten in hartje Amsterdam.

Bluespoon on Board

De chefs van Bluespoon hebben een speciaal Bluespoon on Board menu gecreëerd bestaande uit een gevarieerd aanbod van koude en warme gerechten. Van een heerlijke selectie verse salades, een steak sandwich, broodje kalfskroket, tot de welbekende Bluespoon pizza en hamburger. Het menu wordt verder aangevuld met fijne snacks en ook over het dessert is nagedacht. Kies voor een hemelse chocolademousse of doe gezonder en bestel gesneden vers fruit. Bij al deze bijzondere Bluespoon gerechten horen ook bijpassende dranken. Denk aan een selectie frisdranken, mooie wijnen of een feestelijke champagne. Hiermee brengt het restaurant Bluespoon het ‘order & take out’ concept naar een vijf sterrenniveau en hoeft het varend publiek niet langer meer genoegen te nemen met een lauwe pizza of oud stokbrood. Wauw! Ik kan niet wachten op de zomer!

Sabine de Witte