Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Travel

Friday Favorite

31/10/2014

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

Fietslamp

hema-fietslamp
Soms is klein geluk heel simpel. Als Amsterdamse fietser is het niet alleen een hele opgave om ervoor te zorgen dat je fiets niet gestolen wordt, ook je fietslampjes wisselen voordat je het weet en zonder toestemming van eigenaar. HEMA heeft daar iets op bedacht wat me super blij maakt: fietslampjes met tiewraps. Zo weet je zeker dat ze blijven zitten en je altijd veilig en zichtbaar naar huis kun fietsen. Yes!

fietslamp-hema

Wat is jouw favoriet deze week?

Sabine de Witte

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!