Travel

Friday Favorite: Gillette Snap


Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite.

Gillette Snap

Een scheermes als friday favorite. Ja echt. Maar niet zomaar eentje, 1 die handig is op reis, de Gillette Snap. Klein, in een slim beschermhoesje en inclusief ingebouwde scheerschuim. Als ik alleen met handbagage reis, moest ik eerder wel eens mijn hele toilettas op de kop gooien bij de security check en mijn scheermes tevoorschijn toveren. Soms was deze dan inmiddels al uit elkaar gevallen, en lag het mesje ergens onderin verstopt. De Snap is dankzij het hoesje makkelijk mee te nemen (stop ‘m in een schoen!) en geen gedoe met bussen scheerschuim etc. Geen excuus meer, ook op reis gladde benen.

Sabine de Witte