Travel

Friday Favorite

jomalone_mywanderlust
Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

My Wanderlust

Het Britse high end beauty & lifestyle merk Jo Malone London introduceert My Wanderlust. Deze nieuwe limited edition home collection door style editor Charlotte Stockdale bestaat uit vijf bijzondere producten voor in huis, geïnspireerd door Stockdale’s liefde voor verre reizen. “Geur zorgt ervoor dat je een plek wilt verkennen en laat je herinneringen ophalen. Net zoals muziek, het herinnert je niet alleen aan waar, maar ook wanneer je ergens bent geweest. Het neemt je mee terug naar een bepaalde tijd of gebeurtenis in je leven, of het zorgt ervoor dat je een nieuwe plek wilt ontdekken’.

my wanderlust

Het uitgestrekte Atlasgebergte. Delicieuze mediterrane vlaktes. Schemerige Caribbean avonden. Het binnenland, rijk en luxueus. Groene heggen in een Engels tuin. De geur van thuis. Iedere herinnering aan een plek is verpakt in een sfeervolle Britse traditie van aquarel schetsen. Super mooi en heerlijk om te hebben.

Wat is jouw favorite van deze week?

Sabine de Witte