Instagram

Follow Me!

Travel

Friday Favorite

05/09/2014
Reading Time: 1 minute

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

L-K-bennet

L.K. Bennett

Omdat ik mijn hoop op échte warme zomerdagen toch al een beetje had laten varen, werd ik ontzettend blij toen ik een mailtje van L.K. Bennett in mijn mailbox kreeg. Het merk kondigde namelijk haar nieuwe herfst-/wintercollectie vol hebberigmakende kledingstukken aan (die gele jas! die trui! dat jurkje!). Als je me zoekt ben ik de komende uren bezig met het samenstellen van een verlanglijstje, haha. Fijne vrijdag!

Look-5_Detail_1
Look-6_Detail
Look-9_Detail

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!