Travel

Friday Favorite: Nest Cam

friday
De Friday Favorite van deze week is voor mij de Nest Cam. Een beetje dubbel, want ik ben zelf erg op mijn privacy gesteld, maar deze camera. Toch vind ik het een prettig idee om, als ik op reis ben een oogje in het zeil te kunnen houden en af en toe te kunnen zien of Amsterdam er nog goed bij staat. Afgelopen weken heb ik last gehad van lekkage in mijn plafond en gelukkig was dat net tussen reisjes door. Wat als ik op dat moment wel een paar dagen weg was geweest? Dankzij de Nest Cam zou ik dat in de gaten kunnen houden. Daarom heb ik ook een Nest rookmelder genomen, omdat je de meldingen real time doorkrijgt. Binnenkort mag ik ‘m testen en ik ben erg benieuwd.

nest-cam

Het tech blog Recode maakte een wel heel originele review, gezien door het oog van een kat. Zo krijg je alvast een kleine indruk wat de Nest Cam allemaal kan 🙂

Sabine de Witte
Laatste berichten van Sabine de Witte (alles zien)