Travel

Friday Favorite: portable power

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook een iedere week mijn Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

Powerless

Mijn iPhone heeft de afgelopen 3 weken nogal wat te verduren gehad. Eerst het warme, vochtige Mauritius en vervolgens het koude Noors-Lapland. Op de Noordkaap slonk mijn batterij in sneltreinvaart en ook de Duracell back-up lader kon de kou niet handelen. Sta je dan met je goede gedrag en het perfecte excuus voor een cheesy toeristische selfie op het noordelijkste puntje van Europa. Ik voelde me net Floortje Dessing. Want die expeditie om de Noordkaap op te komen, was zo vanzelfsprekend nog niet, en dan mag zo’n selfie best. Old school met de camera dus. Vanaf deze week hoef ik me geen zorgen meer te maken.

Incase Portable Power

Kleiner dan je telefoon maar met de power om deze tot 3 tot 5 keer toe, bij te laden. De Incase Portable Power is een kastje iets kleiner dan je telefoon met een usb-kabel erin verwerkt. De achterkant doet denken aan een legoblokje. In de USB connect je een travel kabel in een hip kleurtje et voila, juicen maar. Er zit een handige aan/uit knop op, zodat je nooit onnodig power verliest tijdens het opbergen. Dat was voor mij een nadeel aan de Duracell versie, ik liet vaak de kabel er in zitten en als ik ‘m dan weer wilde gebruiken was deze leeg.
Er is een wat strakkere grijze versie, een girly pink edition of een super power versie in mannelijk zwart. Ik heb de 2500 Watt versie waar je zo’n $59,95 voor neertelt en 3x mee kunt bijladen. De 5400 Watt moet zeker 5 keer bij kunnen laden, voor $79,95.

incase portable power

incase portable power package

incase travel kabels

Je koopt de Portable Power online bij Incase en als je je oude backpack inlevert krijg je 25% korting.

Deze Friday Favorite is niet alleen onmisbaar op reis, maar ook perfect voor dagelijks gebruik en ik kan nu al niet meer zonder. Ik haat alle hoesjes en batterijen die je aan je telefoon moet bevestigen, vandaar dat dit voor mij de beste oplossing is.

Sabine de Witte