Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Travel

Friday Favorite: Ruinart x Hubert Le Gall

27/03/2015

ruinart-gall
Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

Ruinart x Hubert le Gall

Als je mij volgt op Instagram of Twitter, heb je het ongetwijfeld al voorbij zien komen. Afgelopen zondag vertrok ik op persreis naar Parijs, samen met Ruinart. Ter ere van de samenwerking met Hubert le Gall. Ruinart heeft jaarlijks een bijzondere samenwerking met een contemporary art kunstenaar ter ere van de Ruinart Blanc de Blanc en dit jaar ging de eer naar de Franse kunstenaar, bekend van o.a. deze spiegel. Le Gall heeft een limited edition giftbox ontworpen en 12 kunstwerken van Murano glas gemaakt die de ontwikkeling van druif tot champagne uitbeelden. Een kalender van kunstwerken eigenlijk, voor iedere maand een bijzonder object.
De lancering werd in stijl gevierd in het Palais de Tokyo met heel veel mooi geklede Parijzenaren, champagne in overvloed en een heel tevreden Hubert Le Gall.

hubertlegall-calendar

ruinart-giftbox

De dames van ons gezelschap. Foto gemaakt door Patrick Kooiman (http://interiorator.com/)

De dames van ons gezelschap. Foto gemaakt door Patrick Kooiman (http://interiorator.com/)

Mijn outfit: Jumpsuit van Zara, jasje Filippa K, tas Furla, schoenen Christian Louboutin en MAC So Chaud lipstick

Mijn outfit: Jumpsuit van Zara, jasje Filippa K, tas Furla, schoenen Christian Louboutin en MAC So Chaud lipstick

ruinart-blancdeblancs

Kijk mam, de stoeltjes op een chique feestje in Parijs!

Kijk mam, de stoeltjes op een chique feestje in Parijs!

De gift box is binnenkort verkrijgbaar bij de betere slijterijen voor € 78,95, in een wel heel limited oplage van maar 60 stuks. Voor de liefhebbers dus. Het interview dat ik met Hubert had volgt snel, net als de fijne plekken die we bezocht hebben in Parijs, waar ze uiteraard Ruinart schenken.
Deze champagne is echt mijn lievelings en het voelde dan ook als een enorme eer om hierbij aanwezig te mogen zijn. Heerlijk decadent, ik denk dat we zo’n 4 liter champagne per persoon in 3 dagen hebben gedronken en dan moet ik me nog inhouden om de fles die we gekregen hebben niet alvast open te maken. Je mag me wakker maken voor de Blanc de Blanc!

Ruinart doet deze samenwerkingen altijd super uitgebreid en professioneel. Dit is bijvoorbeeld het prachtige filmpje waarin Le Gall uitlegt hoe hij hier toe is gekomen. Le Gall is echt zo’n charmante man en hij vertelde honderd uit. Zo leuk als alles dan samen komt en klopt!

(O en als je de muziek herkent, please let me know. Heel bekend nummer maar ik kom er niet op en Shazam herkent het niet, boe!)

Hier een sfeerimpressie van het Ruinart feest in Palais de Tokyo

Sabine de Witte

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!