Travel

Friday Favorite: SRPRS.ME pop-up store

vrijdag
Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

Srprs.store

De mooiste reiservaringen doe je op als je geen verwachtingen hebt. Srprs.me opende daarom gisteren een pop-up store op Schiphol Plaza waar avonturiers de mindset “you go wherever you’re meant to go” ervaren. Een mindset waarmee je je eigen herinneringen maakt en je hart volgt in plaats van een reisgids. Dit vergt wel een beetje lef, want het uitgangspunt van Srprs.me is de hele wereld. Ze boeken niet per se de meest gekke plaatsen, de verrassing zit ‘m in het concept. In de srprs.store kun je bijvoorbeeld blind break trips met vertrek binnen 4 uur winnen. Super tof! Vertrekkende reizigers onthullen hun bestemming onder het genot van een glaasje bubbels en voorbijkomende avonturiers wisselen er ervaringen uit.

De pop-up store van srprs.me is van 8:00 uur tot 22:00 uur geopend en staat er tot en met 25 maart. Je vindt de srprs.store schuin tegenover de Victoria’s Secret en naast The Body Shop op Schiphol Plaza.

Durf jij je te laten verrassen?

Sabine de Witte