Instagram

Follow Me!

Travel

Friday Favorite: Srprs.me

20/02/2015
Reading Time: 1 minute

friday
Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

Srprs.me


Als ik op zoek ga naar een reisbestemming, kijk ik vaak eerst naar de plekken die op mijn bucket list staan. Lichtelijk autistisch probeer ik die dan ook daadwerkelijk af te strepen. Sowieso ben ik in mijn reisvoorbereiding een kleine control freak. Dat probeer ik nu los te laten. Ik vind het nu juist leuk om via bijvoorbeeld GeniusTravel ineens andere bestemmingen voorgeschoteld te krijgen. Nog een stapje verder gaat het Nederlandse concept Srprs.me. De naam zegt het al. Je boekt een CityTripping, Adventure, Broke, City Worldwide of Sunsation, allemaal voor een vaste prijs en reisduur. Maar waar je heen gaat, hoor je pas op de dag van vertrek op het vliegveld. Vlak voor je gaat krijg je 1 hint zodat je weet of je voor warme kleren of losse flodders moet gaan qua inpakken, verder is het een grote verrassing.
Binnenkort ga ik het zelf ervaren en ik krijg al gezonde zenuwen als ik er aan denk. Super leuk concept en ik ben het helemaal met ze eens; De mooiste reis plan je niet, die overkomt je.

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!