Travel

Friday Favorite

friday-favorites
Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

Art Hotel Horloge

In de nieuwe collectie van Swatch zit een wel héél bijzonder horloge met een zo mogelijk nóg bijzonderder verhaal: het horloge ter ere van het Swatch Art Peace Hotel.

DSC_5549 copy

The Swatch Art Peace Hotel

Het Swatch Art Peace Hotel omvat zeven gastensuites en -kamers. De keten YTL-hotels uit Singapore werd aangesteld om de suites te beheren en het restaurant Shook! te leiden, dat ook over een dakterras beschikt. Het vernieuwende operationele concept van het Swatch Art Peace Hotel is een combinatie van een kleinhandelomgeving en een kunstenaarsresidentie waar kunstenaars wonen en werken. Het werd ontworpen om kunstenaars van over de hele wereld samen te brengen om te genieten van een unieke culturele omgeving die gewijd is aan moderne kunst en dat is precies ook wat dit horloge uitstraalt. Wauw, een must-have!

DSC_5758 copy

Sabine de Witte