Travel

Friday Favorite: Tech TV

friday

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite, met deze keer de Tech TV door Lize.

Tech TV

Iedere dinsdag verschijnt er op LINDAnieuws een nieuwe aflevering van LINDA.techtv. Nieuws over de mooiste en handigste apps, gadgets en technische ontwikkelingen. Zo leer je in een paar minuten over de nieuwste gadgets en technologie. Super tof! Zeker omdat de techindustrie wel wat toffe chicks kan gebruiken die weten waar ze over praten. Op beurzen en lezingen ben ik vaak één van de weinige aanwezige vrouwen en val ik met mijn blonde haren en geringe lengte vaak meteen op. Via via was ik benadert voor deze toffe uitdaging, maar ik bleek te technisch, haha. De onderwerpen die ik had aangedragen althans, en dat terwijl ik aan mijn niet zo technische vriendinnetjes gevraagd had wat zij wilden weten. Lize doet het super leuk, maar het zette mij wel aan het denken en achter de schermen ben ik bezig met een leuk plan.

Linda Tech TV met Lize Korpershoek

Wat is jouw favorite van deze week? En wat zijn tech dingen die jij graag uitgelegd zou willen krijgen? Of laat je dat liever aan de echte nerds en geeks over?

Sabine de Witte