Travel

Friday Favorite

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

De wereld in kurk

Met alle mooie reizen die ik maak en alle bijzondere landen die nog op de planning staan, vind ik het soms lastig om bij te houden waar ik allemaal geweest ben of welke plekken ik nog wil ontdekken. Toevallig kwam ik op internet deze twee leuke gadgets tegen, om alvast weg te dromen bij nieuwe bestemmingen en dankbaar te zijn voor waar ik al geweest ben.

Suck-UK-Kurken-Wereldbol
Met deze kurken wereldbol kun je bij thuiskomt meteen vastleggen waar je geweest bent. Tegelijkertijd zie je in één oogopslag waar de kansen liggen om nieuwe plekken te ontdekken en staat dit natuurlijk ook gewoon super tof op je bureau!

Luckies-Wereldkaart-Kurk
Aan iedere vakantie heb je wel een speciale herinnering. Of het nou gaat om een foto, een vliegticket of een andere herinnering; prik het vast bij het desbetreffende land op dit ultieme prikbord voor wereldreizigers! Zo heb je al jouw speciale vakantieherinneringen bij elkaar. Een uniekere wereldkaart bestaat niet!

Welke van de twee is jouw favoriet?

Sabine de Witte
Laatste berichten van Sabine de Witte (alles zien)