Travel

Friday Favorite

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

camel-coat-max-mara-sabine-de-witte

Max Mara Camel Coat

In het kader ‘oldies but goodies’, is mijn friday favorite van deze week een oude bekende. Nu de herfst zonder pardon de achterdeur van de zomer heeft ingetrapt wordt het weer tijd voor dikkere jassen en warme sjaals. Al meer dan een jaar geleden kocht ik deze camel coat van Max Mara en de dierbare musthave zorgt er nog steeds voor dat ik mezelf in stijl warm kan houden. Door het tijdloze model en de classy kleur geeft de jas eigenlijk iedere outfit een upgrade. En daarnaast voel ik me er heerlijk in, dus laat de herfst maar komen!

Wat is jouw favoriet van deze week?

Sabine de Witte