Travel

Friday Favorite: vaderdag

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding. Deze week draait mijn friday favorite om mijn favoriete vaderdagcadeautje.

Jack Daniels

JackDaniels
Met de lancering van Jack Daniel’s Sinatra Select wordt de liefde van Frank Sinatra voor Jack Daniel’s weer tot leven gebracht. Deze ‘special edition’ Tennessee Whiskey van Jack Daniel’s is een eerbetoon aan de legendarische vriendschap tussen twee iconen die meer dan een halve eeuw besloeg. Een perfect cadeau voor een bijzondere avond vol verhalen uit de oude doos en mooie muziek!

Doe jij aan vaderdag? En zoja, waar maak jij je vader blij mee?

Sabine de Witte