Travel

Friday Favorite

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

hashtag-365

Hashtag365

Ik schreef er al eerder over in de 5 delights, maar toen was het boek officieel nog niet uitgekomen. Nu HASHTAG365 eindelijk gepubliceerd is ontving ik afgelopen week een persexemplaar en ik moet eerlijk zeggen dat het één van de mooiste fotoboeken is die ik onlangs heb gezien. Niet alle foto’s zijn even bijzonder, maar dat maakt het juist zo echt. Het is het leven gevangen in al haar alledaagsheid en in al haar bijzonderheid. Echt een aanrader!

Wat zijn jouw favoriete fotoboeken?

Sabine de Witte