Travel

Friday Favorite: Wild

friday
Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

WILD


Sinds deze week is WILD te zien in de Nederlandse bioscopen en dat is super goed nieuws! Ik heb de film al gezien en was meteen verkocht. Reese Witherspoon laat in WILD onder andere zien dat ze (bijna volledig zonder make-up) een super geloofwaardige en aangrijpende rol neer kan zetten. Ze speelt in dit ware verhaal Cheryl Strayed, een vrouw die, na jaren roekeloos geleefd te hebben, een heroïneverslaving en een op de klippen gelopen huwelijk, een drastisch besluit neemt. Achtervolgd door de herinneringen aan haar moeder Bobbi, en zonder ook maar enige ervaring, besluit ze helemaal alleen de Pacific Crest Trail te gaan lopen, een tocht van meer dan 1600 km. WILD legt haar angstige en mooie momenten bloot, tijdens een reis die haar soms gek maakt, soms kracht geeft en uiteindelijk geneest.

Omdat deze film laat zien hoe inspirerend en motiverend reizen kan zij, willen we jullie dat niet onthouden. Daarom kun je nu een aantal geweldige prijzen winnen. Namelijk:

  • 3x 2 vrijkaarten voor WILD
  • 3x een regenjack (zelfde groene jack wat Reese in de film draagt)
  • 3x een baseball cap van de PCT
  • 3x een headlamp

Wat moet je hier voor doen?

Deel deze post op een kanaal naar keuze via de share buttons en meld er de hashtag #YAWILD bij. Plaats vervolgens in de comments wat je zou willen winnen en hou volgende week je mailbox in de gaten!

Sabine de Witte
Laatste berichten van Sabine de Witte (alles zien)