Travel

Friday Favorite

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips ook een iedere week een Friday Favorite: mijn favoriete gadget, bestemming of hebbeding.

Travel accessories

Ik vind reizen in stijl belangrijk, maar mijn veel gebruikte accessoires moeten vooral ook praktisch zijn. Helemaal fan ben ik dus van de travel collectie van Smythson. Van bagagelabels tot reisportemonnee’s en hoesjes voor je paspoort, ze hebben het allemaal. Uitgevoerd in leuke kleuren en in geweldig leer zijn het stuk voor stuk echte must-haves. Ze zijn je perfecte reisgenoot voor het beschermen van je spullen, zonder dat je er meteen uitziet als een toerist. Hieronder een paar van mijn favorieten.

bagage-label
travel-smythsontravel-walletpasport-smythson

Wat zijn jouw favorieten?

Sabine de Witte
Laatste berichten van Sabine de Witte (alles zien)