tips

Friday Favorites

Vrijdag is voor mij altijd een dag om terug te kijken op de week en alvast een inschatting te maken van mijn plannen voor het weekend. Daarom naast de wekelijkse weekendtips nu ook iedere week een klein overzicht van mijn favorites van de afgelopen week.

Mijn Franse Keuken

franse-keuken
Deze week was ik een dag in Parijs om Rachel Khoo te interviewen. Het was een heerlijke dag in mijn favoriete stad, een dag vol leuke hotspots en lekker eten. Rachel’s boek is verkrijgbaar vanaf 25 februari en mijn volledige verslag van dit avontuur volgt natuurlijk nog!

Rayban Erika

sabine-de-witte-rayban
Mijn nieuwe Rayban Erika zonnebril zal de komende weken zowel pool- als tropische temperaturen mee gaan maken. Een goede zonnebril is een essentieel onderdeel van mijn stijl. Ik ga eigenlijk nooit zonder de deur uit en ben super blij met dit nieuwe exemplaar!

Home decoration

interieur
Dit badrek en deze bureaulamp waren afgelopen week mijn nieuwe aanwinsten voor in huis. Als ik me niet lekker voel eindig ik altijd bij webshop Fonq.nl en zit m’n mandje zo weer vol. Met het badrek verplicht ik mijzelf om er vaker in te gaan zitten voor een avond ontspannen!

Avant l’Hiver

1-filmrecensie-avant-lhiver-Franse-film-Philippe-Claudel-535x254
Mijn recensie over avant l’hiver won de recensiewedstrijd van Frankrijk.nl. Wil je lekker binnen blijven dit weekend? Dan is deze film in ieder geval de moeite waard om te kijken.

Wat zijn jouw friday favorites?

Sabine de Witte