Instagram

Follow Me!

Reistips

GeniusFlight.com zoeken, boeken en winnen

05/09/2014
Reading Time: 2 minutes

Al eerder schreef ik over de nieuwe manier van je vliegtickets zoeken en boeken van GeniusFlight.com– en GeniusHotels.com. Geniusflight.com is de eerste zoekmachine voor vluchten die zoekt op prijs, wat je dus een heleboel ‘over je budget suggesties’ scheelt. Je vult je vertrekplaats en jouw maximale budget in en ziet binnen enkele seconden de zoekresultaten op een landkaart verschijnen. Zo kom je achter verrassende bestemmingen waar je voor jouw budget heen kunt. Door alle geplande reizen heb ik GeniusFlight zelf nog niet getest, maar de hotelvariant wel. En wat was dat tijdbesparend, frustratie verminderend en uiteindelijk precies binnen het budget dat ik in gedachten had!

GeniusHotels.com ervaring

Voor een conferentie moest ik begin juli naar Parijs. Heel vervelend 😉 Maar hotels in Parijs zoeken vind ik iedere keer een ramp. Als ik naar een conferentie ga speel ik qua accommodatie graag op safe en wil ik een goed bed op een slimme locatie. Via GeniusHotels gaf ik mijn budget, de data en de stad op en op het kaartje kon ik in een oogopslag zien welke hotels daar onder vallen. Uiteindelijk koos ik voor het Claridge hotel achter de Champs-Elysees. Vlakbij Velib fietsstations, een kwartiertje van de venue waar ik moest zijn en in een veilige en comfortabele buurt. De uiteindelijke boeking gebeurt via Booking.com, wat mij een vertrouwd en veilig gevoel geeft.

Een paar dagen later sliep ik als een prinsesje in deze Parijse hotelkamer, heerlijk!

2014-06-30 14.28.54

Win en probeer zelf!

Op mijn wensenlijstje staat nog een citytrip naar Edinburgh en via GeniusFlight.com kun je daar al vanaf €90 heen. Benieuwd geworden naar dit geniale concept? Jij kunt het nu ook proberen! In deze tekst staat een hint. Die is onderdeel van een aantal andere hints die je onder andere al kunt vinden op travelvalley.nl en op 10 september op girlslove2travel.com. Als je alle hints verzamelt – en het juiste antwoord geeft op de Facebookpagina van GeniusFlight – maak je kans op een voucher van € 300. Daar kun je lekker voor vliegen of overnachten!

Genius concept toch?!

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!