Travel

Geschikt voor publicatie

Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje namens Revu. Eén van mijn blogjes, staat deze week in het blad, wat vanaf vandaag in de schappen ligt (week 29 moet je hebben, met de weduwe van Willem Endstra op de cover, pagina 23). Geen grote foto, interview of andere apartigheid, nee, gewoon een blogje en het adres van mijn site. Maar toch (landelijke) publiciteit.

Digitaal zal het niet te vinden zijn, dus ik hoop stiekem op een ‘run’ naar het blad. Wat lief toen we net samen waren, regelmatig las, erg toevallig. Ben benieuwd of mijn statistieken me vandaag weer net zo doen verblijden als tijdens de hoogtijdagen rond de Nobiles Blogwedstrijd.

Benieuwd ook naar de reacties, E. had het online nog niet gelezen, maar moest een paar keer hardop lachen. Goed teken. Past helemaal bij het blogje.

Revu week 29 met mijn blogje

Revu week 29 met mijn blogje