Vanity

Gespot: cadeautip voor een speciale gelegenheid

make your own spirit cadeautip

Wanneer je beste vriendin jarig is, pak je zoiets groots aan. Helemaal wanneer je in datzelfde jaar tien jaar vriendschap viert. Bij iemand met wie je lief en leed deelt, door dik en door dun gaat – enfin, je snapt ‘m, iemand waarmee je de hele shebang meemaakt –  kun je niet aankomen met een suffe cadeaubon. Daarbij komt nog eens dat het niet zomaar een verjaring is. De persoon in kwestie wordt deze lente namelijk dertig. The big 3-0! Maar wat doe je zo’n dierbare vriendin cadeau bij het behalen van zo’n mijlpaal in het leven? No stress, dat zal ik na een kleine tease uiteindelijk onderaan dit stuk uit de doeken doen.

Het perfecte cadeau

Ik leg de lat normaliter niet heel hoog. Kuch. Perfectionisme ken ik ook zeker niet. Uchum. Ook met het uitzoeken van een cadeau ben ik dus gauw tevreden. Niet dus! Wanneer ik een cadeau geef, wil het liefst iets persoonlijks, praktisch, memorabels, chique, gezelligs, verrassends, unieks en bovendien origineels geven. Idealiter wil ik ieder jaar mijzelf hierin nét weer even overtreffen. Dat hoort er ook stiekem wel een beetje bij wanneer je de rol van beste vriend aanvaardt. Daar teken je in principe voor. Je slaat bovendien een enorme flater als je als bestie aankomt met een cadeau dat gewoon ontzettend ruk is. Voor Janneke trek ik dus ieder jaar weer alles uit de kast. Van een avondje fancy cocktails nuttigen tot zalige diners in piekfijne restaurants, van festivalkaartjes tot weekendjes weg, van nieuw schoeisel tot meer praktische cadeaus als een nieuwe stofzuiger, er is echt al van alles de revue gepasseerd.

Doe het lekker zelluf

Je zou verwachten dat ik nu met de handen in het haar zit. Maar niets is minder waar. Make Your Own Spirit heeft mij voor deze speciale gelegenheid uit de brand geholpen. In enkele simpele stappen maak je via hun website een geheel gepersonaliseerde drankfles. Een mooie fles die het lekker doet op de schouw of in een drankkabinetje in huis. Uiteraard is de fles gevuld met een sterke drank van uitstekende kwaliteit. Zou je minder wensen voor jouw dierbare? Natuurlijk niet! Het samenstellen van jouw persoonlijke fles is overigens een fluitje van een cent. Je kiest de favoriete spirit van de persoon in kwestie, vervolgens zoek je daar een sierlijke fles bij en tenslotte ontwerp je via de website zelf het label dat je terug wilt zien op de fles. Voor de mensen die wat minder creatief zijn, biedt MYOS ook kek uitziende templates en hoef je dus enkel nog een persoonlijke boodschap toe te voegen. Handig! In slechts drie stappen en met een tweetal dagen geduld heb je zo een heel fijn en persoonlijk cadeau in handen.

Voor dit jaar ben ik er –al zeg ik het zelf– dus vrij goed vanaf gekomen. Missie volbracht! Echter, schiet ik in blinde paniek als ik bedenk wat ik nu volgend jaar weer moet geven…