Travel

Gevaarlijke hotspot: onbeperkt koffiën bij The Maker Café in De Hallen

the maker cafe de hallen west

Voor koffieverslaafden -ahem- liefhebbers in West is er nu een gevaarlijk nieuw cafeetje verstopt bovenin The Maker Store in De Hallen. Ze bieden er namelijk ‘onbeperkt koffie drinken’. Hoe, wat, waar?

maker cafe amsterdam

Maker Café: je koffieconsumptie op de rit

Maker Café biedt namelijk een abonnement aan voor €35 per maand onbeperkt cappuccino’s, espresso’s en chique theeën van Citea. Dus als je maandelijks meer dan dat aan cappuccino’s uitgeeft (antwoord: ja, dat doe je) zou dit een toffe wallethack kunnen zijn. Riskant voor je verslaving, top voor de cashflow. Bovendien kun je hier prima terecht voor een koffie-overleg met een klant of om een uurtje ongestoord je mail weg te werken, met slechts een lonkende latte aan je zijde.

Lasers, borduurwerk en Amsterdamse makers

Verder is het Maker Café gewoon een supercute plekje boven één van de mooiste winkels van Amsterdam. Naast koffie barista’s hebben ze in The Maker Store namelijk ook laser illustrators, die met hun laser-graveermachines designs branden in alles wat je maar kan bedenken, en de borduurstudio van Tegendraads is er sindskort ook gevestigd. Beneden in The Maker Store scoor je de leukste en origineelste cadeaus, dus kleine kans dat je met lege handen weggaat.

the maker cafe team

Kwaliteitskoffie van hoog niveau

De koffie is ‘competition level’ van Manhattan Coffee van Rotterdamse baristakampioen Ben Morrow en de speciale melk is van Queens of Dairy, evenals natuurlijk soya- en havermelk opties. Ook theeleuten komen hier prima aan hun trekken met de fijne theesoorten van Citea. Trek? Er staat ook altijd iets onweerstaanbaars lekker, wat super samen gaat met je bakje koffie of thee.

Mocht je geprikkeld zijn maar nog twijfelen, ze bieden een proefmaand voor €25 aan! Gewoon even langsgaan in de Hallen en naar boven lopen, de koffie, thee en sfeer stelt zeker niet teleur! Het team staat in ieder geval te springen om jou van een shot te voorzien!

Sabine de Witte