Travel

Gevonden

Inmiddels een eerste volle werkweek achter de rug. Weer wat bijkomende dingen geregeld en de administratie op orde. Mijn eerste inkomen ontvangen en investering gedaan.

Want goed werken begint bij goed materiaal. Dus type ik vandaag mijn blogje vanaf mijn gloednieuwe (uiteraard witte) Macbook. Staat er vanmiddag op de planning het overzetten van bestanden en het bestuderen van de snelcodes, want het was even geleden dat ik met een Mac heb gewerkt. Wat een verademing. Snel, simpel en compleet. Mocht ik toch besluiten me meer te gaan verdiepen in ontwerp en vormgeving, is het materiaal in ieder geval voor elkaar.

Ik heb, ondanks de drukte, weer rust in mijn hoofd. Alsof ik mijn roeping heb gevonden. Hoewel ik nog heel veel moet leren, vind ik het enorm leuk. Tussen de opdrachten door zit ik met mijn neus in de boeken of in Google te neuzen. Het is heerlijk om van mijn hobby, schrijven, mijn werk kan maken. Het voelt goed om te studeren op dingen waarvan ik weet dat ik er wat aan heb en het niet alleen hoef te leren omdat het moet. Daardoor gaat het makkelijker en blijft het stukken leuker.

Deze uitdaging heeft mijn prestatiedrang weer aangewakkerd, mijn drijfveer is om de fijne mensen om mij heen, die me deze kans geven, niet teleur te stellen. Daarbij heb ik nog een beetje moeite om ‘afstand’ te doen en mijn laptopje aan het eind van de dag af te sluiten. De balans tussen werk en privé moet ik weer hervinden, maar in de opstartfase gaat werk toch even voor. Beter een goede start, dan beginnen met half werk.

Voor mij is dit momenteel mijn droombaan, die ik zelf heb gecreëerd. Ik heb weer een stukje ‘Sabine’ gevonden.

Balans