Travel

Girly 500

Er zijn twee auto’s waar ik wel graag mijn rosé pasje voor wil halen, om in te kunnen rijden. Helaas, gebrek aan financiele middelen én een baan met lease-bak zorgen ervoor dat ik nogal vertraagd word in deze wens. Evenals mijn onkunde achter het stuur, zoals de vrijdag door mij aangereden fietser kan bevestigen. Gelukkig had ook mijn instructrice hem over het hoofd gezien én had ik voorrang.

Naast een Mini Cooper (S, als het ff kan) zie ik mezelf ook wel in een Fiat 500 rijden. Zelfs in de op Barbie geïnspireerde ‘Rosa’ editie zie ik me nog wel door de straten scheuren. Inparkeren op dat plekje waar een gemiddelde sedan niet in past, maar dan wel een keer soepel. Uit je rosé bolide stappen met grote zonnebril, tijgerprint shawl, 9 cm killer heels en een stunning outfit.

Goede zet van Fiat, in samenwerking met de 50ste verjaardag van Barbie een wagentje met pit maar met female touch op de markt zetten. Of de nieuwe vrouwvriendelijke TomTom er standaard in zit, daar ben ik nog niet achter, maar ongetwijfeld voor een leuk prijsje in te laten bouwen.

Sabine de Witte