Natural high

GO DEEP met Deephouse Yoga en Yoga Nidra

yoga nidra event QO hotel

Als Yoga Nidra teacher en nieuwe ambassadrice op dit platform, maak ik gelijk even gebruik  van de gelegenheid, om een heel gaaf, bewust en interessant event onder jullie aandacht te brengen. Het zal je ondertussen vast niet ontgaan zijn dat het 21 juni, naast de langste dag van het jaar, ook International Yoga Day is.

Een extra goede reden, voor mij en Hanneke van Rock Your World, om op zondag 24 juni een heel gaaf Yoga event te organiseren in een van de mooiste hotels van Amsterdam. Een event waarbij ik 2 van mijn lievelingszaken combineer in een spannende try out. Namelijk Deephouse Yoga, precies de naam zegt het al; yoga op deephouse muziek, een nieuwe vorm die is over komen waaien vanuit New York en L.A. Een nieuwe en gelukkig heel gezonde hype is geboren. Does it get any better then that? Yep, want de sessie wordt afgesloten met een uur lang spacen met Yoga Nidra aka Slaap Yoga.

Hoge pieken gevolgd door Yoga Nidra aka Slaap Yoga

Wij willen de bezoekers van het Go Deep event hoge pieken en diepe rust/space laten ervaren, als alternatief op het immense festivalaanbod deze zomer. Ook losgaan op muziek en uit je hoofd, maar dan met een natuurlijke high. Dit event is een try out voordat we extra groot uitpakken op ADE! In dat geval met een steengoede docente en een eigen deephouse DJ.

QO hotel: volledig groen hotel

Met Urban RETREAT als pay off slogan bleek het nieuwe QO hotel een perfecte samenwerkingspartner, het fietstochtje naar dit groene, prachtige en duurzame hotel is alvast een mooie manier om de drukte van de stad een klein beetje achter te laten. Het QO hotel is compleet “groen” en duurzaam, een perfecte match met Your Ambassadrice dus ook.

Waar bestaat de experience precies uit?

Binnen drie uur ga je van een opzwepende vinyasa practice (met deephouse tunes van een live DJ!) naar een diep ontspannende slaapmeditatie. Van high on energy naar mega diepe zen. Dit gedeelte wordt verzorgt door Deephouseyoga.nl, die tijdens de zomer op vele plekken en festivals in Amsterdam te vinden zijn.

Eliane, yep dat ben ik, (ervaren Yoga Nidra teacher uit Amsterdam) sluit de ochtend af met een Yoga Nidra sessie, deze zeer bijzondere meditatie techniek heeft een positief effect op je mentale en fysieke gezondheid. Sinds 2018 kun je deze manier van ontspannen op bijna alle yogascholen in Amsterdam vinden. Tijdens een sessie kom je in een diepe staat van hypnose en slaap, je onderbewuste krijgt de tijd om op diep niveau spanning los te laten waardoor er meer ruimte in hoofd en lijf ontstaat. Deze experience is uniek en met geen enkele andere vorm van ontspanning te vergelijken.

Waar Eliane de Yoga Nidra leidt, zal Hanneke van Rock Your World de positieve effecten van deze mediatie nog verder versterken door essentiële olie en kristallen in te zetten. Beiden zijn handige tools om je mind op een makkelijke manier van standje aan naar stand UIT te brengen.

Zie ik je zondag bij GO DEEP?

Datum: Zondag 24 juni 2018
Locatie: QO Amsterdam hotel 
Tijden: 10.00-13.00
Prijs: 49,95 (dit is inclusief volle goodiebag, drankje & snack)
Aanmelden gaat via Rockyourworld

Meld je aan op het Facebook event