Travel

Goede Vrijdag in Parijs

Terwijl ik zit te wachten op mijn vlucht naar Amsterdam, zit ik met een big smile na te genieten van een heerlijke laatste dag in Parijs. Dit was op alle fronten een Goede Vrijdag. Vorig jaar was ik tijdens het Paasweekend in de stad, wat heerlijk rustig was want de Parijzenaren zelf gaan de stad uit voor familiebezoek. Daardoor stond ik iets te vaak voor gesloten deuren, dus besloot ik nu om iets ervoor te gaan. Waarom deze vrijdag zo goed was?

Goede Vrijdag

Deze vrijdag was de mooiste dag qua weer in Parijs. Eindelijk een zonnetje wat zich niet steeds weer verstopte, maar het waterige exemplaar zette door. Dus struinde ik vanaf Le Bon Marche nog wat rond in Saint-Germain de Pres, dronk ik warme chocolade op het terras van Les Deux Magots, lunchte ik met 1 van Parijs’ grootste fashionbloggers Emilie aka The Brunette wat een super leuke ontmoeting was, en een fijn restaurant, daarover later meer. Vervolgens liep ik langs Rue de Rivoli richting Louvre om daar tussen de toeristen te genieten van de zon, het uitzicht op de Eiffeltoren en ‘mijn Parijs’. Mijn Paaswens, vanuit lenteachtig Parijs!

Sabine de Witte