Travel

Goodie Goodness box

Afgelopen week was de VIP lancering van de allereerste Goodie Goodness box. Een prachtig doosje gevuld met speciaal geselecteerde en handgemaakte producten van nieuwe ontwerpers en creatieven. Bij de VIP lancering was gelet op de kleinste details en alles klopte. De heerlijke taarten van Heeerlijk, de hapjes en de versiering. Echt een feestje, net als het uitpakken van de Goodie Goodness box.

Goodie goodness lancering

DIY

Goodie Goodness is een nieuw concept waarbij iedere maand een nieuwe box met 2 tot 5 handgemaakte goodies per post verzonden wordt. Je kunt jezelf trakteren op een abonnement of een abonnement cadeau doen aan een vriendin. Iedere keer is het uitpakken van de box een echt verwenmomentje, omdat alles apart ingepakt is en er veel zorg is besteed aan de aankleding. De box krijgt een extra originele en authentieke uitstraling doordat er altijd een kaartje met achtergrondinformatie over de producten en de ontwerpers bij zit. Maandelijks zijn er nieuwe creatieve DIY’ers of originele bedrijven te ontdekken.

Goodie goodness

Kruip lekker op de bank bij het uitpakken van de box om veel inspiratie op te doen, je stationary nog leuker te maken en je eigen creatieve uitspattingen mooi in te kunnen pakken.

Goodie Goodness Uitpakparty

Wat je kan verwachten? Anne laat het zien in de uitpakparty!

[google-maps width=500 height=375]

Sabine de Witte