Travel

Gunfactor

Sommige mensen hebben een hoge gunfactor. Helaas voor de goede doelen en energiemaatschappijen geldt dit niet altijd voor het door hun ingehuurde personeel. Deze loop ik dan ook stug voorbij.

Goede verkopers met gunfactor vind ik erg belangrijk. Voor ik iets aanschaf wil ik er zeker van zijn dat ik dat ik dat bij de juiste partij doe. Een leuke babbel of goed advies, daar hecht ik veel waarde aan.

Dat niet iedereen geschikt is daarvoor, moge duidelijk zijn. Iedereen heeft wel eens chagrijnig een winkel verlaten omdat er onkundig personeel stond.

Niet alleen verkopers moeten een gunfactor hebben. Persoonlijk vind ik het erg menselijk en nobel om mensen om mij heen ook geluk te gunnen, in werk, liefde, gezondheid etc.
Dat is voor mij heel vanzelfsprekend. Dat dat niet voor iedereen zo is, daar kom ik af en toe op pijnlijke wijze achter.

Jaloerse reacties, misplaatste vergelijkingen of mensen die graag baas boven baas willen zijn, om de buitenwereld af te troeven. Als je je daardoor gelukkig moet voelen, ben je wel erg triest.
Gun een ander toch die fijne dingen, je hebt zelf in dr hand wat er op je pad komt.

Zo. Mijn paarse kleur van woede zakt weer wat. En ik zal er altijd voor waken dat IK niet groen van jaloezie zal zien…