Travel

Guus Uit & Thuis

Afgelopen woensdag ontving ik in mijn mailbox tussen alle spam, vacatures en friend updates wel een erg aangenaam mailtje. Vrijkaartjes voor Guus Meeuwis in Heerenveen. Aangezien ik ALTIJD een sucker ben wat betreft concertkaartjes, ik ben echt immer te laat, had ik meteen de reserveer-link aangeklikt, voor enig overleg. Twee kaartjes was de max, dus meteen maar gereserveerd. Na wat gebel heen en weer ook een gegadigde gevonden om mee te gaan.

Vrijdagavond was het zover. Duimend dat onze auto ons niet in de steek zou laten, zoals de vorige keer toen we naar Symphonica in Rosso zouden, met Lionel Richie, en we een paar kilometer voor het Gelredome in de berm belanden met een auto die niets meer deed. Hopend dat er geen files zouden zijn. Behalve bij de parkeerplaatsen en de omliggende Mc Donald’s restaurants, zat alles mee. Voor gratis kaarten hadden we een topplek. Niet midden in het staande feestgedruis, maar bij de zitplaatsen, maar het feest was er niet minder om.

Sinds ik in Brabant het carnaval een paar maal heb gevierd, kan Guus bij mij niet meer stuk. Zijn nieuwe cd kende ik, als een van de weinigen, bijna uit mijn hoofd. De sfeer zat er al gauw in, en het bier vloeide letterlijk én figuurlijk rijkelijk. Topavondje dus!

Guus Meeuwis Uit & Thuis

Guus Meeuwis Uit & Thuis