amsterdam

Happy B-day to me

Vandaag vier ik alweer mijn 28e verjaardag. Jeetje wat gaan die jaren als twintiger snel! Ouder worden vind ik helemaal niet erg, ik vind het juist fijn. Mijn verjaardag vier ik nooit heel groot, wakker liggen van de zenuwen voor cadeautjes is er niet meer bij, maar een stroom felicitaties blijft overweldigend!

Verwennerij

Afgelopen weekend kwamen mijn ouders, zusje en haar vriend op bezoek om mijn verjaardag vast te vieren. Gezellig thee en taart bij mij thuis en daarna aten we bij een van mijn favoriete restaurants in Amsterdam, Rosa & Rita. Even leek de sneeuw roet in het eten te gooien, maar ze trotseerden de witte vlokken op goed geluk. Als het nog even koud blijft buiten, blijf ik lekker warm met mijn DROOG design kruik. Voor mij is op de bank met een kop thee, kruik en tijdschrift altijd een heerlijk momentje van rust. Vanochtend werd ik wakker gemaakt met een tompouce en thee van BFF Patrick en bleef mijn telefoon tekeergaan van alle Facebook berichtjes, Twitter wensen, Instagram comments en old school smsjes, een ontroerende e-mail van mijn omaatje en belletjes. Het lijkt wel alsof iedereen ieder jaar meer z’n best doet op een originele verjaardagswens, super leuk! Namens iedereen van The Social Room werd ik verrast met mijn lievelingsgeur van Hermes, Jardin sur le Toit. Dat luchtje is voor mij voorjaar in een flesje. Toepasselijk op deze koude, maar stralende dag! Een lunch met andere BF E. maakte mijn dag helemaal feestelijk. Verwennerij zit niet in de cadeautjes, maar in de mensen met wie je zoiets mag vieren. Trakteren hoort er natuurlijk ook bij: dat deed ik op mini cupcakes van Cupcake Heaven! Super lekker, origineel en met geweldige service, de cupcakes werden vanochtend versgebakken afgeleverd! Aanrader voor traktaties en feestjes, je kunt zelfs volledig customizable cupcakes bestellen!

tompouce & thee

hermes sur le toit

cupcake heaven traktatie

mini cupcakes cupcake heaven

cupcake heaven

De prachtige tekening is gemaakt door Stephan Noordhoek, die er tot nu toe met de prijs ‘origineelste felicitatie’ vandoor gaat!

Sabine de Witte