Travel

Herfst met een zonnetje

De herfst is begonnen en dat is regelmatig te zien. Behalve vandaag. Hoewel de dag begon met dikke bewolking is er nu een aangenaam zonnetje en heb ik de handschoenen en shawl buiten lekker niet meer nodig. Nu komen mijn mooie herfstnagels nog beter uit en kon ik lekker bijkomen in het zonnetje van de grijze ochtend.

Ik zag als een boom op tegen de herfst en de winter. Donkere, lange winteravonden zonder eigen huis. Vandaag kwam daar verandering in en schijnt het zonnetje ook weer in mij. Volgende week heb ik weer een ‘huis’. Wat hopelijk snel een thuis wordt. Dankzij de inzet van een geweldige vriendin en het vertrouwen van haar familie. Ineens vind ik het jammer dat de Woonbeurs voorbij is en ik die gemist heb en kan ik niet genoeg woonbladen om me heen verzamelen.

Er kan een boel veranderen op een mooie herfstdag in oktober! En geïnspireerd door mijn nagels weet ik al wat de accessoires in mijn stulp voor kleur gaan krijgen…In combinatie met 506 Particuliere

Vast een mooie combi met Chanel 506 Particuliere. En het leven is een grote Chanel 509 Paradoxal!

Sabine de Witte