Travel

Herfst tunes

Waa, wat een verschil. Liep ik vorige week nog in een gezellig zomerjurkje, sinds ik terug ben in Amsterdam weet ik niet waar ik de dikke truien vandaan moet toveren. Herfst, compleet met eerste herfststorm gisteravond. Heerlijk! Ik verheug me op veel series kijken, hele zondagen films kijken, heel veel warme chocolademelk, speculaas en herfstwandelingen. Met de komst van Netflix in Nederland hoef ik me nooit meer te vervelen, kan ik alle series gewoon weer vanaf het begin gaan kijken. Ook een fijn vooruitzicht, gelukkig kan ik de Nederlandse herfst afwisselen voor een weekje Indian Summer in New York en hoop ik nog een tripje Parijs in de herfst in te plannen. Tot die tijd speur ik Spotify af op zoek naar fijne herfstblues.

Isbells

Waar zou ik zijn zonder Spotify? Ik kan echt niet zonder. Herre Huberts heeft lijstjes voor iedere mood of activity en weet bekende namen af te wisselen met minder bekend talent. Daarnaast ben ik gek op de Spotify Discover opties. Zo leer ik vaak nieuwe muzikanten kennen. Mijn laatste ontdekking is Isbells, een band uit buurland België. Een tikkeltje melancholische folk/pop, waarbij ik Time’s Ticking perfect vind onder een aflevering Grey’s Anatomy.

Bastille

Bekend van het nummer Pompeii, wat ik tijdens de roadtrip naar Hamburg en Berlijn helemaal grijs gedraaid heb. Vrolijk, makkelijk om mee te zingen en aanstekelijk. Maandagavond zag ik ze bij iTunes Festival en damn wat gaven ze een goede show weg! De show kan je terug kijken met de iTunes Festival app.

[adsense]

Wolf in Loveland

Een folk/rock band van Nederlandse bodem. Wolf in Loveland komt uit Rotterdam. Zanger Jan Minnaar neemt je mee op breekbare klanken, rake teksten en deuntjes waarbij je vanzelf mee gaat neuriën. Mocht je vanavond nog niets te doen hebben, ze treden op bij Hanneke’s Boom!

Happy tunes

Voor wat vrolijkere nummers blijft Daft Punk nog steeds favoriet. Vooral omdat ik 3 weken geleden nog door Parijs fietste met ‘Get Lucky’ op de achtergrond en een smile van oor tot oor toen ik vanaf de Eiffeltoren richting een prachtige zonsondergang fietste. Ultiem lucky!

Native Union Monocle speaker/handset

Meestal luister ik muziek via streaming thuis op de tv of op kantoor via de speakers. Op de fiets plug ik gewoon mijn iPhone oortjes in en staat de muziek vooral aan als achtergrond muziek. In het vliegtuig of in de trein zweer ik bij mijn Bose Noise Cancelling. Daarmee slaap ik overal doorheen, inclusief huilende baby’s en gillende kids. Een Frends headset vind ik prachtig, maar ik heb niet echt een headset hoofd. Toch is ‘mooi geluid’ een absolute toevoeging voor het luisteren van muziek. Toen ik over de Monocle speaker hoorde, deze zag en ontdekte dat Colette hem verkocht (damn, ik was net 1 dag terug uit Parijs!), was ik verkocht. Op de wishlist. 1 Native Union Monocle Speaker staat garant voor kraakhelder geluid, maar je kunt ze uitbreiden tot 10 speakers. Niet alleen een speaker, maar ook een handset met microfoon, perfect voor op reis, onderweg en stylish bellen!

monocle-colette

Nog niet overtuigd dat de herfst ook mooi kan zijn? Bekijk dan vooral deze fotoserie. Hallo herfst!

Sabine de Witte