Travel

Het zijn maar spullen

Sinds ik mijn huis heb verlaten moet ik mezelf dat nog regelmatig vertellen. Het zijn maar spullen, het was al een tijdje geen echt thuis meer. Maar toch steekt het. Ook omdat ik nog steeds geen woonruimte heb waar ik een eigen plek van kan maken. Dus probeer ik mezelf af en toe op te peppen met spullen die ik werkgerelateerd kan gebruiken. Om mijn ‘altijd bij de hand kantoor’ uit te breiden.

Misschien klinkt het wel heel materialistisch. Ik met m’n mooie gadgets, dure make-upjes etc. Maar ik werk er hard voor en het voelt goed om daarvan spullen te kopen die ik mooi vind en die functioneel zijn.

Eindelijk heb ik de matching penhouder bij m’n portemonnee gekocht. Mijn portemonnee was een speciale one-season uitvoering die ik cadeau heb gekregen. De penhouder was in de opruiming en ik vond er nog iets om cadeau te doen aan iemand die wel even een oppeper kon gebruiken. Het geven van iets is nog mooier dan het voor jezelf aanschaffen.

Uiteraard heb ik een mooie stylistisch verantwoorde foto van mijn nieuwe aanwinst:

Blue

Sabine de Witte