Travel

Hoesjesfreak

Geen idee hoe het komt, maar ik ben dus een hoesjesfreak. Om al mijn gadgets zit een minstens zo mooi uitziend hoesje. Als je dit blog een beetje volgt heb je er al veel verschillende voorbij zien komen. Geen idee hoe het komt die tic, misschien wel omdat ik zo zuinig ben op mijn spullen ­čÖé

Momenteel zit mijn hoesje in een prachtig wit leren Mont Blanc hoesje als hij niet tussen mijn hoofd en schouder geklemd zit of aan mijn hand geplakt. Enige nadeel; snel opnemen als hij in het hoesje zit is onmogelijk, want het schuift niet zo soepel. Oplossing: deze week gespot bij De Ysbreker een prachtig leren hoesje van iErnest iErnest is een van de vele projecten van Bureau de Bank, een prachtig Nederlands designbureau met mooie projecten.

Het hoesje beschermd het scherm doordat het er uit ziet als een boekje, het principe is net een Moleskine. Met een elastiek kan je de ‘kaft’ voor het scherm houden. Gebruik je de telefoon, klap je het kaftje net als een heus boek naar achter. De cognac- en nachtblauwe hoesjes hebben mij al meermaals in extase gebracht. Ondanks de aardige prijs heb ik me nog in weten te houden. Wat moet ik anders met al die hoesjes? Maar mocht je nog op zoek zijn, neem deze mee in je overweging!

iPhone 4 iErnest hoesje cognac

Nachtblauw iPhone hoesje iErnest

Sabine de Witte