Instagram

Follow Me!

Travel

Hoogtepunten YourAmbassadrice in april 2017

30/04/2017
Hoogtepunten april
Reading Time: 5 minutes

April doet wat hij wil en vloog razendsnel voorbij met weer heel veel hoogtepunten voor team YourAmbassadrice. Alle persoonlijke hoogtepunten april per teamlid voor je op een rij, zodat je ze nog eens met ons kunt herbeleven!

Hoogtepunten april Sabine

April zat vol hoogtepunten, van intieme borrels en gezellige lunches tot toffe etentjes, wijnproeven, events. Iris begon voor YourAmbassadrice en ging voor het eerst naar events en ik kon vanuit Amsterdam de avonturen van Manon in Toronto meebeleven. Dat is toch wel heel bijzonder, dat er mensen de hele wereld over reizen dankzij dit platform!

Spring celebrations

A post shared by Sabine De Witte (@sabinedewitte) on


De eerste echte lentedag! Dit vierde ik met vriendinnen, shoppen en rosé, een heerlijk begin van de maand!


Deze maand begon ik bij 3 nieuwe toffe opdrachtgevers (StartupJuncture, Cherry LAB en A’DAM Toren ter vervanging van briljante Sanne), waar ik er bij 2 intern op kantoor zit de hele dag. Dat is voor mij als freelancer soms even wennen, ik ben gewend aan flierefluitend doen waar en wanneer ik iets wil doen. Dus lange dagen en nog een beetje zoeken naar ritme soms. Maar UberEATS maakt iedere lange werkdag thuiskomen weer goed. Een avond per week probeer ik niets te plannen zodat ik thuis op de bank kan hangen en dan is dit m’n beste maat. Nog nooit geprobeerd? Je kunt nu €5 korting krijgen op je eerste bestelling met deze code: http://t.uber.com/SABINEDEWITTE


Manon nam me mee naar een concert in Paradiso van Joep Beving. Concerten daar bezoeken is de afgelopen jaren mijn grootste hobby geworden. De intieme setting, het goede geluid, ervoor een frietje bij De Prins, of erna. Nog even nagenieten met een drankje of toch lekker snel naar huis. Dit concert kwam ZO binnen. Het was zo bijzonder mooi!

Love Amsterdam ❌❌❌

A post shared by Sabine De Witte (@sabinedewitte) on


De iPhone 7 Plus heeft de geweldige portrait stand en ik vind het heerlijk om daar mee te spelen. Liefde voor Amsterdam!


Ik kreeg dit vrolijke badpak en deze toffe bananenplant (dat was een 1 april grap). Ik ben gek op planten en prints, dus mijn badkamer is een jungle in wording en ik kan niet wachten tot ik dit toffe badpak van PIP binnenkort kan dragen!


Bij de CuliPersLunch kwam ik 2 bekenden tegen met heel veel passie voor kombucha. Zoveel, dat ze hun eigen label, Yayakombucha, zijn gestart. De flesjes zijn binnenkort verkrijgbaar in de (Amsterdamse) horeca en ik vind het echt heerlijk!

Yesterdays window capture while cruising to the beach ? #miniclub #cruising #roadtrip #sunshine #springtime

A post shared by Sabine De Witte (@sabinedewitte) on


‘De Man’ heeft een Mini en daarmee cruisten we heerlijk naar Zandvoort op een mooie zonnige zondag. Dat voelt meteen als een ‘mini-break’, heerlijk!


Behalve lange reisjes slaap ik ook regelmatig 1 nachtje buiten de deur in Amsterdam, of bivakkeer ik een weekend bij de man thuis. Een mooie tas ontbrak, maar Samsonite schoot te hulp. Deze sleepte ik dan ook al regelmatig mee naar logeerpartijtjes, waaronder die van Secret Escapes bij het Sir Adam hotel.


Met Pasen ging ik eerst met mijn ouders op shopping spree in Bataviastad, de dag erna ging ik met EditieNL op pad om de Paasdrukte in beeld te brengen en vooral te laten zien hoe je de drukte in Amsterdam kunt omzeilen. En het jasje wat ik tijdens de uitzending droeg, kreeg ik cadeau van mijn ouders tijdens onze shopsessie.


Tweede Paasdag at ik bij restaurant Beulings, een restaurant in Amsterdam dat ik nog niet kende! De man verraste me hier mee en ik moet toegeven dat ik niet had gedacht dat er nog restaurants in Amsterdam zouden zijn waar ik nog nooit van had gehoord. Fout! Het eten is er heerlijk, de setting is huiskamerachterig en knus. Aanrader voor een romantisch diner voor twee dus!

Eye spy with my London eye… – op foodie trip met @mytravelboektje #parkplaza #mysamsonite #london

A post shared by Your Ambassadrice (@yourambassadrice) on


Met Rebecca van MyTravelBoektje vertrok ik naar Londen waar we 2 dagen heel veel aten, liepen, fotografeerden, shopten etc. Wat blijft het een heerlijke stad! We aten onder andere bij Sushi Samba, dat deze zomer ook naar Amsterdam komt. Dat moet je absoluut eens proberen!

Vorige week was ik op bezoek bij Monocle in Londen ❤️ de magazines!

A post shared by Your Ambassadrice (@yourambassadrice) on


In Londen ging ik langs bij Monocle om de Amsterdam Travel Guide te aanschouwen. Schrijven voor Monocle was mijn droom, daar het kantoor binnenlopen voelde dan ook heel bijzonder. Wanneer de gids verkrijgbaar is hoor je dat natuurlijk meteen!


Alsof ik in Londen nog niet genoeg had gegeten, afgelopen week had ik de eer om op sterrenniveau te mogen tafelen bij Vermeer. Een uitgebreid verslag volgt, maar als je groente kunt waarderen, graag eet in een casual setting en je een avond lang wilt laten verwennen, moet je dit zeker onthouden!

April sloot ik af met een hele geslaagde Koningsnacht, een nieuw kantooradres en hele toffe vooruitzichten

April hoogtepunten van Manon

April was een feest!! Ik mag elke maand heel veel te gekke dingen doen, maar in april stak 1 ding er wel regelrecht bovenuit: Toronto. Of nog beter gezegd, een bezoek aan de soloshow van Robert Lepage mét bijbehorend interview. Als er ook maar 1 show is die je dit jaar wil gaan bekijken op het Holland Festival, laat het dan 887 zijn.

Deze week zal ik er veel meer over vertellen in een artikel over de voorstelling en het interview dat ik met hem had.

Maar Toronto bood veel meer! Wát een leuk, bijzondere en fijne stad!

Toronto heeft voor mij de vibe van New York, maar dan met zoveel meer rust en ruimte. Uiteraard geen bezoek aan een Noord Amerikaanse stad zonder sport dus baseball it was! Let’s go Bluejays!

En als je dan toch in de buurt bent mogen de Niagara Falls niet ontbreken. Ik zal niet zeggen dat het een nieuw, 8e wereldwonder is, maar indrukkend was het zeker!

Ik sliep in het Westin Harbour Castle met werkelijk het aller mooiste uitzicht van de stad, wat een fijn hotel!

En waar ik heel gecharmeerd van was, op je kussen lag een flesje met etherische lavendel-kamille olie voor een goede nachtrust. Wellicht placebo effect, maar mijn jetlag werd er wel mooi minder door!

Snel ook een uitgebreid artikel over Toronto met al mijn ontdekkingen.

Tja, en dan was er nog zoveel meer. Een ander hoogtepunt was het concert van Joep Beving in de Paradiso. Al maanden geleden met veel moeite kaartjes gescoord en toen bleek het concert nóg mooier dan verwacht. Als je ooit de kans krijgt, ga!

En dan mocht ik weer zo belachelijk lekker eten!

Bij Bar LouLou bijvoorbeeld. Dit nieuwe pareltje in West, vlakbij de Hallen, is er een om te onthouden.

Maar ook Gin Neo was geweldig! Prachtig opgemaakte borden met heel bijzondere gerechten zoals duif die op gloeiende houtskool en al aan tafel wordt geserveerd. Tel daar enorm goede bediening bij op en je hebt gegarandeerd een perfecte avond.

En overheerlijke wijn bij mijn nieuwe ontdekking Auberge Jean et Marie in de Pijp. Wat een gastvrije ontvangst en wat een kennis over de meest prachtige wijnen uit de “oude” wijnwereld. Aanrader!

Tot slot mochten we ook al wat bites proeven bij de het vernieuwde restaurant in het College Hotel, Ferilli’s. Dit voorproefje smaakt naar meer!

Mooie labels en etiketten, ik hou er van! Zo vond ik op de Amsterdam Denim Days vorige week deze parel genaamd Lellebel van Brouwerij de Eeuwige Jeugd. En het mooie is, het was ook nog eens een heel fijn biertje, more of this please!

En dan sloot in april uiteraard af met de welbekende Koningsdagfeestjes. Om een kickstart voor deze “zware” dag te krijgen nodigde Bluespoon in het Andaz hotel ons uit voor een droom brunch. Denk een soort Alice in Wonderland buffet met een taartafdeling waar Marie Antoinette jaloers op zou zijn geweest. Dit alles met een van de fijnste champagnes die een mens zich kan wensen; Ruinart Rosé>.

Met zoveel moois en bijzonders vraag ik me elke maand af of het nog leuker/mooier/meer bijzonder/fijner kan. Ik kan eind mei pas het antwoord geven, maar met bijzondere dingen als een trip naar de Formule 1 in Barcelona in de planning kan dat haast niet mis gaan. Nu alleen nog een vleugje meer lentezon…

Hoogtepunten van Iris

Beginnen bij YourAmbassadrice is natuurlijk een hoogtepunt an sich! Meteen mocht ik al naar events en zelfs op reis, goed begin!

Let it grow! @iris_yourambassadrice drinkt as we speak limonade van de @bloesembar op het Greenhouse Festival ?

A post shared by Your Ambassadrice (@yourambassadrice) on


Op bezoek bij het Greenhouse Festival

Bij #decathlon in #arnhem de nieuwe #easyfit #backpack testen!

A post shared by Hierisiris_ (@hierisiris_) on


Backpacken gaat prima samen met luxe: ik mocht bij Decathlon een nieuwe testen. De review lees je binnenkort online en ik kan niet wachten tot ik ‘m komend zomer op mijn reis door Rusland mee kan nemen!


Voor een spannende lancering mocht ik meteen al op reis! Naar Bremen, wat een verrassend leuke stad was!

@montblanc @daphnedesign @inkhotelamsterdam

A post shared by Hierisiris_ (@hierisiris_) on


Mijn eerste event in Amsterdam was een feit, de tweede verjaardag van het INK hotel.

 photo INK hotel verjaardag.jpg

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

 • Can we go back to perfect summer evenings like this, please?! ☀️
.
#notdoneyet #needmoresunshine #andjeudeboules #orpetanque #balls
 • During the weekend I barely touch my phone. I’m investing real time in myself, family, friends. Cuddle my couch, read good old paper books, walk or bike for hours, make new plans, draw sketches, write or just ‘lummel’ around at my house. Funniest thing: I don’t feel I’ve missed out on anything when I grab back my phone. And neither did the world miss me. Freedom. How is your phone/instagram obsession doing? .
#freedom #disconnected #reallife #qualitytime
 • Living in an city can be very ehm… ‘urban’? So every now and then I need an escape back to nature. My solution? Rooftops! And I’m not the only one who likes them, they enrich the neighbourhood. So while looking over the city, I also get an idea of who my neighbours are. Do you have any clue who lives next to you? Gazpacho brand Alvalle, inspired by the lively Spanish rooftops, figured sharing a drink would be a great opportunity to meet your neighbours and therefore launched the Start Something campaign. I was one of the lucky ‘stadsmakers’ at the inspiration dinner table and I really like the concept of opening up your doors for your neighbourhood. @AlvalleNL is making it even easier for you to do the same, with their special Alvalle Buren Borrelbox. Check their account to see how you can get one. And stay tuned to be a ‘virtual part' of my Buren Borrel soon! .
#alvalleNL #startsomething #urbanplanning #rooftops #amsterdam #sabcollab
 • This could have been a Campina commercial. In real life it was @dishtales’ lucky shot
.
#zenbine #nature #fieldsofgreen #thenetherlands #waitingwishingwondering #prettyskies
 • Fields of gold meet Belvedère vodka and a beyond delicious food-pairing by @schilovancoevorden based on rye and vodka in my belly. Happybine! 
#belvederevodka #rye #fieldsofgold #foodpairing #conservatoriumhotel #schilovancoevorden
 • 99 luftballonnen! Wow, what an experience. I know understand why they say you don’t fly in an air balloon, you float through the sky 2000 meters high. Quite an experience, and when I look at the photos it feels like I was standing in front of a green screen in a studio with a steadily change of scenery
📷by @dishtales 
Thanks @licor43nl @blyde_amsterdam @dutchgirlsontheblog for this amazing opportunity, finally ticked an air-balloon trip from my bucketlist!
.
#bucketlist #airballoon #licor43 #upintheair #skyhigh
 • When @pulitzer.amsterdam launches the Home collection where you can even buy this complete bedding, from frame to sheets, you of course have to test it! And: ✔️ approved! Shop the towels, candle, sheets and create your own little Pulitzer at home. 📷 by @dishtales 
#hotelexplorer #professionalsleeper #upgradeyourstyle #pulitzerhomecollection
 • When Glenfiddich launches a new whisky called Fire & Cane but you can only melt because of a puppy cuteness overload by Fred 😻 - I do recommend the new blend too. Powerful and smooth at the same time, pure or in a cocktail, this definitely spices up your summer 🥃
 • Obsessed by magical sunlight these days. Frequently asked question: ‘where do you go during summer’? - my answer: celebrate this season in my own city. Look how pretty! Sup, swim, house & garden sit, enjoy endless sessions outside. What are your plans? 
#amsterdam #sunset #summerinamsterdam
 • Can we ho back to those ‘zwoele zomeravonden’, chilling & cheersing on rooftops with summery sangria’s and good company?
📷 @kimcbrink 
#madedotcom #rooftopping #amsterdam #sunset #thosesummernights #mondaymotivation
 • Driving into the weekend 🚘
#mini #mini60years #this@iniisbotelectricbuteclectic
Another perfect insta-husband capture by @sigridstamkot 📷💙

Follow Me!