Instagram

 • De Keniase kustlijn is een plaatje, helemaal vanuit Diani White House - een parel die je tegenkomt op Airbnb. Aan het strand, op loopafstand van shops. Diani is een lange strip van hotels, resorts, restaurants en kraampjes met Maasai koopwaar. De stranden zijn hagelwit, het water different shades of blue en de apen hondsbrutaal. Paradijsje hoor! .
#kenia #kenya #dianibeach #dianiwhitehouse #airbnb #airbnbparel #afrika #nevernottraveling #bestbeachesoftheworld #whitebeach #luxurytravel #luxurylifestyle
 • Ga je naar de Algarve en wil je iets bijzonders doen? Restaurant Caniço is gebouwd in de rotsen, gespecialiseerd in lokale vis en trakteert je op Cousteau-achtige filmpjes geprojecteerd op de rots. Je kunt er terecht voor lunch en diner, echt een aanrader! .
#portugal #algarve #rockrestaurant #canicorestaurante #michelinguide #local #fishrestaurant #luxurylifestyle #luxurytravel
 • Kleurrijk Lagos - en eind oktober is het nog heerlijk in de Portugese Algarve 💚
 • Het is nog goed toeven in de Portugese Algarve en wat is het er prachtig met alle krijtrotsen, grotten en blauwe water. Wat is jouw favoriete herfstvakantie zonbestemming?
.
#portugal #algarve #benagil #caves #praia #portugesekust #herfstvakantie
 • Throwback Thursday naar een van de meest romantische plekjes van Annecy 🖤
 • Precies 4 jaar geleden reisde Sabine af naar Iran, een reis die haar leerde meer ruimte te maken voor verveling en spontaniteit, je nog meer open stellen voor het onbekende en de mensen die daardoor op je pad komen en dat van de vooroordelen niets klopte. Een van de mooiste reizen ooit. En ja, ook daar genoeg hippe zaken en je kunt je ook gewoon optutten met een andere hoofddoek.
.
4 Years ago Sabine traveled through Iran and it was such an enriching trip, teaching about loyalty, hospitality and prejudices. 
#iran #haftkhan #shiraz #travel #nevernottraveling #forevercurious
 • Als je nog niet helemaal overtuigd was van de schoonheid van het meer van Annecy 💙
 • Een abdij omgetoverd tot hotel, spa, restaurant, brasserie én wedding location aan met meer van Annecy. Hier is het echt leven als God(in) in Frankrijk @abbayedetalloires
.
#savoiemontblanc #talloires #abbaye #lacdannecy #meervanannecy #annecy #frankrijk #luxurylifestyle #luxurytravel #upgradeyourstyle
 • Annecy is zo mooi, zelfs als de zon even niet schijnt en het water even niet turquoise blauw op de foto wil. Instagrammable plaatjes, een geweldige kaasjuwelier, zelfs street art. Oui, c’est nice in Annecy 👌🏻
 • Als je zelf over Lac d’Annecy uitkijkt snap je wel waarom Cezanne het zo mooi vond om te schilderen en het Lac Blue noemde. Het is het schoonste en helderste water van Europa en je blijft maar ‘oh’ en ‘ah’ roepen bij alle schilderachtige plaatjes.
.
#savoiemontblanc #talloires #lacdannecy #cezanne #checkinpr #frankrijk #luxurytravel #laclife #annecy #lacdannecy #abbayedetalloires #windowview #pictureperfect
 • Het voordeel van een vroege vlucht, daarom zijn wij team ‘window-seat’. Heb jij een favoriete plek in het vliegtuig? .
#windowseat #airplane #frequenttraveller #vliegtuigviews

Follow Me!

Hotel Highlight Travel

Hotel Highlight: Fatma sliep in citizenM Kuala Lumpur Bukit Bintang

21/09/2019
fatma citizenM Kuala Lumpur bukit bintang
Reading Time: 3 minutes

Een droom: op vakantie in eigen stad – hoe heerlijk is dat! Het concept heb ik altijd al erg aangenaam gevonden, omdat je zelfs als je vrij bent thuis, er altijd wel wat te doen is. En zodra ik een weekend weg ben, voel ik me vrijer dan vrij zonder behoefte om nog even te stofzuigen of een wasje te draaien.

En zo kon ik mijn geluk niet op toen ik hoorde dat er een citizenM opende in Kuala Lumpur. Voor Your Ambassadrice mocht ik een test sleep doen – wishes do come true! En het grappige is dat citizenM the home far away from home is – omdat het een unified concept of living is. Iedere kamer is vrijwel altijd hetzelfde, de supersonisch gecureerde kamer met ipad om alle gemakken te voorzien. Alleen het uitzicht varieert zo nu en dan.

Inchecken bij citizenM Kuala Lumpur Bukit Bintang; een ontvangst vol liefde

Omdat ik nog wat werk verplichtingen had te voldoen (lees: team building in een parcourspark) was mijn incheck pas om 12 uur ‘s nachts. Ik was nog niet eerder ‘nuchter’ in Bukit Bintang geweest, maar zodra ik voor de deur van het hotel stond was het alsof ik nooit was weggeweest! Fijn, zo’n hotel waar het niet uitmaakt hoe laat je binnen komt!

De ambassadors verwelkomden me met alle liefde die ze op dat uur nog te geven hadden, wat een flinke dosis was. Na het krijgen van een kleine rondleiding door de lobby, het zien van de lokale artiesten en kunstwerken was het dan tijd om het bed in te duiken. En of ik dat heb gedaan!

Na een heerlijke nachtrust in het mega bed, zelfs in het altijd wakkere Bukit Bintang, ben ik begonnen aan mijn ochtendroutine: een meditatie, stretches en journallen. Het verbaasd me iedere keer dat er nog zoveel mogelijk is in de kamers van het citizenM. Compact en toch dynamisch.Het ontbijt is rijkelijk uitgestald, maar ik besluit het te houden bij een kop koffie en een croissant. Het fenomeen buffet nodigt altijd uit naar maar dan nodig is en ik kan met trots zeggen dat ik voor less is more heb kunnen kiezen.

Een oase van rust in het levendige Bukit Bintang: de perfecte tussenstop in Kuala Lumpur

De prachtige lobby nodigt uit om nog extra te blijven hangen. Dit heb ik dan ook gedaan. Het valt pas op bij het zoeken naar de ultieme werkspot, dat er juist wel of niet is nagedacht over het lounge gedeelte. Mijn verlangen is altijd om op een fijne bank te werken, als ik dan niet achter mijn bureau hoef te zitten. Geen slecht woord over de banken, bijna al het meubilair lijkt linea recta uit de Vitra showroom te zijn gekomen – helemaal perfect. Ik leer later dat dat klopt, en een van de lange termijn samenwerkingen is tussen citizenM en Vitra. Echter, bieden deze zithoeken vrij weinig improvisatie ruimte voor je kopje koffie. De koffietafels staan een meter verder weg. En ook al voelen de armleuningen als een solide en toch zacht gevoerde tafel – ik durf het niet aan om er een groet van koffie op achter te laten. Toch net anders als thuis!

fatma kuala lumpur

Na wat deep work te hebben gedaan, de lobby was vrij rustig en akoestisch goed georganiseerd, check ik tevreden uit. Het hotel zal ik vaker aanschrijven als een goede tussenstop op je doorreis, je bent zo in het centrum voor die ene avond in Kuala Lumpur.

citizenM Kuala Lumpur Bukit Bintang review

Wat is er goed aan het hotel?
Prayer Rooms
Opmerkelijk en terecht: het hotel biedt net als alle hotels en gebouwen in Kuala Lumpur een Prayer Room aan.

Kunst
Het mooie van citizenM is dat ze altijd lokale artiesten naar voren brengen. Zo wordt de ruimte net iets persoonlijker en rijker aangekleed. De Kuala Lumpur locatie is vervuld met referenties naar jungle, tientallen kleuren en glinsterende ornamenten, erg Kuala Lumpur! 

Kamers
De kamers van citizenM herinneren me altijd aan hoe weinig een mens eigenlijk nodig heeft. Hoe effectief je ruimtes kan optimaliseren, zolang je de kwaliteit waarborgt. Want het bed – ik verbaas me er elke keer over – iedere keer weer zo lekker dat ik bijna niet kan slapen omdat ik continue mindful aan het voelen ben hoe LEKKER het wel niet is.

fatma in kuala lumpur

Wat kan er beter?
Locatie
Of het de ultieme plek is om meerdaags te verblijven weet ik nog niet zeker, nadat ik vertrok was het nog 20 minuten lopen naar de dichstbijzijnde LRT (metro). Dan klinkt dat nog dichtbij, niet? Echter, 20 minuten in 40 graden, dat is dan weer een ander verhaal. Dan raad ik het toch aan om vanaf KL Sentral een Grab te nemen voor 4 euro. Aan de overkant van de grote weg zit wel een mooie verborgen kunst en gallerijruimte met allerlei verschillende lokale artiesten en craftsmen: GM Bukit Bintang.

Fatma Genc

Media en Cultuurspecialist, community manager bij Mindvalley en merkstrateeg overdag, bij nacht een fanatiek filosoof over persoonlijke groei, oa op haar Hey Sister Hey kanaal. Altijd op een oneindige zoektocht naar verrijkende ervaringen en grensverleggende sensaties. Currently living the Kuala Lumpur expat life!
Fatma Genc

Instagram

 • Me running into the sea. Wow, what an incredible coast, white sandy beaches, clear blue water. Stayed at one of the nicest Airbnb’s ever, with the best care of John and his friends. All fueled up for the bush life, starting tomorrow! .
#kenia #kenya #dianibeach #airbnb #airbnbpearl #hiddengem #luxurytravel #sustainabletravel #whitebeach #beachlife #africa #beautifulworld #travel #experience #coastline
 • Out of Office 🧳
From family holiday in Portugal to adventure and hugging a close friend in Kenya. Final packing, work etc. before stepping on the plane tomorrow. Excited much! 
Drone footage by @herendelsewhere 💙
.
#outofoffice #travelbug #nevernottravelling #reunite #kenya #bushlife #safari #beach
 • If life gives you lemons 🍋 squirt someone in the eye! Happy Sunday!
.
#algarve #Portugal #casacaravela #lemontree #makeyourownquotes #makelemonade #garden #luz #faro
 • Is it weekend yet? 
And this pretty much sums up last week in Portugal: relaxing with a permanent smile on my face. Slept for days, read books, took naps on the beach, by the pool and in the hammock.
#portugal #holiday #hammocktime #autumnbreak #nevernottraveling #zenbine #selfcare #unwind #dogoodseebetter #neubaueyewear
 • The house in the middle was our home in Portugal last week. Incredibly thankful for the family holiday, spending time together, making memories 💙🙏🏻 Drone capture by @herendelsewhere @herrehuberts and @elisedewitte. Oh and we fully paid, nospon, but a very sincere shout out to Sascha from @surfeninportugal.nl who arranged the incredible house, transport etc. .
#portugal #praiadaluz #lagos #faro #familyholiday #autumnbreak #villa #luxurytravel #surfeninportugal #dronefootage #herendelsewhere #thankful #throwback #tbt #throwbackthursday #travelmemory
 • Geeky gadget loving @ninaphilomene and @sabinedewitte show how easy it is to install the Philips Hue Play HDMI Sync box #philipshue #review #hdmi #howto #install #techgirls #sabcollab
 • The pretty lights at Luz 💛
 • Picture perfect .
#portugal #praiadaluz #luz #algarve #lagos #familyvacation #villa #pictureperfect #holiday #painting #white #whitehouses #upgradeyourstyle #mediterraneanhouse #luxurytravel
 • Amsterdam skyline = home 💙 📸@dishtales
 • Not today but loving this print suit anyway 💐
.
#allsuitedup #flowerpower #wefashionstories #WeStudioFloralArt #arjanvanarendonk #upgradeyourstyle #indiansummer
 • That time when I was sitting in a basket upside down, before the hot air balloon went up in the air 🎈
.
#airballoon #licor43 #upintheair #tandpastasmile #happyselfie #upsidedown #nottoday

Follow Me!