amsterdam

Hotelnacht Amsterdam 2017 + give away

hotelnacht 14-15 januari amsterdam

Volgend weekend is het weer zo ver en staat de Amsterdamse hotelwereld voor de 5e keer op z’n kop. Hotelnacht viert dan haar eerste lustrum verjaardag met heel veel bijzondere hotel activiteiten. Hotelnacht is 5 jaar geleden bedacht door hospitality expert Vincent van Dijk om de hotels in Amsterdam toegankelijk te maken voor inwoners van de stad. Half januari is het in de hotel business vaak wat rustiger en daarom het moment om nader kennis te maken!

Hotelnacht; bijzonder slapen

Behalve bijzondere activiteiten, feestjes en evenementen kun je tijdens Hotelnacht voor een vriendelijk prijsje zelf overnachten in één van de bijzondere hotels die Amsterdam rijk is. Zelfs op dit moment zijn er nog kamers beschikbaar, zoals in The Lobby Fizeaustraat, het Pulitzer, Renaissance hotel of NH Barbizon Palace. Mocht je zin hebben in een weekendje hotel exploren in Amsterdam, dan is dit je kans.

Hotelnacht activiteiten

Ook als je niet als toerist in eigen stad in een hotel slaapt, hoef je niets van deze feestelijkheden te missen. Ter gelegenheid van het 5-jarige jubileum is er nog grootser uitgepakt dan normaal, een greep uit de hoogtepunten:

De ‘professional sleepers’ en hotel explorers van YourAmbassadrice slapen voor de gelegenheid gewoon in hun eigen bed, maar zijn uiteraard wel te vinden op de feestjes!

Hotelnacht Passe-partout give-away

Omdat dit hotelfeestje nog leuker is als jij het mee kan vieren, mogen we 3 passe-partouts voor 2 personen weggeven. Wat je moet doen? Deel op social waarom jij hier bij wilt zijn en tag YourAmbassadrice en Hotelnacht. Winnaars ontvangen uiterlijk donderdag bericht!
Voor sommige events is naast het passe-partout reserveren gewenst/verplicht of zijn er nog bijkomende kosten, check het programma dus goed!

Sabine de Witte