Travel

Hotelnacht 2018: Suitelife Midnight in Andaz

amsterdam hotelnacht 2018

Als er niet gereisd wordt, dan is Hotelnacht voor mij altijd een perfect excuus om toerist in eigen stad uit te hangen. Dit jaar vindt Hotelnacht plaats op zaterdag 13 januari, al bijna dus! Er zijn nog enkele toffe kamers te boeken en een hele rits aan gave events. Voor mij gaat dit een hele toffe en bijzondere editie worden. Samen met het Andaz Amsterdam host ik namelijk twee hele toffe events.

Suitelife: Midnight in Andaz

Suitelife Midnight in Andaz Hotelnacht
Op zaterdagavond is het een gezellige bedoeling bij mij in de Suite, waar je onder het genot van hapjes en drankjes kunt zien waar Your Ambassadrice voor staat. En bites en bubbels, dat kan je wel aan het Andaz overlaten! Chef Sander Bierenbroodspot zwaait sinds kort de scepter in Bluespoon en weet een geweldige mix van lokale seizoensproducten neer te zetten. Na het Suitelife feestje kun je daar dus ook heerlijk genieten van een drie-gangen diner en als je daarna de verleidelijke bar nog weet te weerstaan, doe je echt iets verkeerd. De cocktails zijn er geweldig en de sfeer in de bar is altijd kosmopolitisch gezellig!
Waarom het Andaz? Sinds de opening ben ik er kind aan huis. Het is er prachtig (interieur en design door Marcel Wanders), de locatie is super en niet te vergeten, de service is top. Oh, en ze serveren er Ruinart. En fijne cocktails dus. Ook de pompoensoep is een vermelding waard. Voor de ‘gourmet frikandel speciaal’ fiets ik soms om.

Er zijn nog enkele plekken voor deze gezellige aftrap van Hotelnacht op zaterdag 13 januari van 16.00 – 18.00u. Kun je daarna nog de andere toffe feestjes af! Kaarten koop je via Hotelnacht.

Deep Relax Yoga Nidra sessie: Namastay in bed


De laatste trend op het gebied van yoga, ook wel slaapyoga genoemd. Ideaal voor frequente reizigers die snel van hun jetlag af willen, of ieder ander drukbezet persoon. De les wordt gegeven door Eliane Bernhard, Yoga Nidra specialiste en docent, van 13.00 tot 14.00u. Na de yoga zijn er healthy snacks, sapjes en Matcha om langzaam weer de ‘gewone’ wereld in te komen. Fijn om bij te komen van een leuk Hotelnacht feestje of om relaxed je nieuwe week te beginnen. Bovendien ga je niet met lege handen naar huis, maar met een goodie bag vol zen-goodies van o.a. Yumeko en Rohnisch.

Kaarten koop je via Hotelnacht.

Een staycation in je eigen stad en hotels binnen lopen waar je anders vol verwondering langs fietst. Dit is je kans om over de drempel te stappen. Gaan we samen proosten op zaterdag of doe je mee met #Zenbine?

Sabine de Witte