amsterdam

Hotelnacht Amsterdam

Dit weekend is het zo ver: de Amsterdamse Hotel Nacht! Is je koffer al gepakt? Er staan namelijk super leuke activiteiten op de agenda.

Zo is er het Oost Bruist Festival bij Casa 400, een Bal Masqué in de Koepelkerk van Renaissance, een krankzinnige Après Ski Party in The Student Hotel en zijn er nog veel meer andere hotelfeestjes. Maar ook als je niet gaat feesten is er een hoop te doen, vooral op culinair gebied. Van glam snacken uit de automatiek van The Albus tot all you can eat – Surf & Turf in het speciaal geopende nachtrestaurant Midnight Grill van Marriott of de Dim Sum Brunch bij Conservatorium. Een overzicht van het hele programma vind je hier.

hotelnacht-amsterdam

Het Hotelnacht Eindfeest wordt Totally Pyjamas! Ontstof je duster, schiet uit je slof en dans tot diep in de nacht op je pittige pantoffels op dit bizarre feest bij Novotel Amsterdam City. Met ondeugende knuffelberen, beats van DJ Teddybear, een stapelbeddeneiland, een MINI-darkroom en meer gekkigheid.

hotelnacht-eindfeest

Laat je tijdens de Hotelnacht vervoeren door Uber, want met de code HOTELNACHT678290 krijg je zaterdagmiddag 15 euro korting op de Uber-rit naar je hotel en via de Uber app kun je ook een MINI bestellen die je kosteloos van hotel naar hotel brengt.

Wil je ook naar de Hotelnacht maar heb je nog geen kaartje? Laat hieronder in een reactie weten waarom je er zo graag bij wilt zijn, ik mag namelijk 2×2 toegangsbewijzen weg geven! De winnaars krijgen vrijdag 17 januari persoonlijk bericht, vergeet dus niet je goede e-mailadres in te vullen en je email in de gaten te houden!

Sabine de Witte