amsterdam Hotspots

Hotspot Frederique Paris + giveaway

Als ik de keuze had, zat er in mijn huis een ieniminie keukentje. Ik kook niet en ben ook niet van plan om dat te gaan doen. Thuisbezorgd is mijn beste vriend als ik niet buiten de deur eet. Regelmatig bezoek ik traiteurs bij mij in de buurt (de Pijp) en inmiddels heb ik een aantal favoriete adresjes voor een gezonde hap. Tijdens een wandeling in de buurt kwam ik terecht bij Frederique Paris. Een hip, nieuw, gezond, uniek én betaalbaar concept!

Frederique Paris: traiteur in de Pijp

Frederique Paris zit op een slimme plek in de hippe Pijp, achter de Albert Heijn aan de Stadhouderskade. In de populaire Gerard Doustraat met hotspots Poptasi, De Wasserette en Hutspot dichtbij. Ambitieuze, jonge en vriendelijke eigenaar Coen begon het concept in Parijs, inspelend op gezond maar smakelijk eten en de mogelijkheid van een warme lunch. Parijs was nog niet klaar voor zijn concept, waar de Pijp en vooral ik, om zoiets zit te springen.
Op de mobiele site kun je dagelijks het aanbod zien, handig als je onderweg van werk naar huis iets te eten wilt halen en bezoek krijgt!

[adsense]

Concept Frederique Paris

Gezond eten hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Het concept van Frederique is simpel: je haalt daar een lekkere maaltijd met dagelijks keus uit 7 verschillende hoofdgerechten. Deze kun je aanvullen met een salade, frisdrank en/of een dessert. Je kunt er voor kiezen om het zelf thuis op te warmen of ter plekke in de ‘skybar’ of het souterrain (ik hou van de schommels!) op te eten. Hoe weet je of je genoeg heb? Met het slimme bakjes systeem: maat S is voor de kleinere eters en ervaring leert dat het bakje klein oogt maar genoeg vult .

 • Menu Small, inclusief kleine salade en dessert vanaf € 8,00. Het menu kun je eenvoudig upgraden met een drankje en extra zoetigheid
 • Menu Medium ziet er hetzelfde uit en kost slechts € 10,00, wil je liever geen frisdrank maar water of een vers Frederique sapje voor € 0,50
 • Menu Large voor grote eters voor de kleine prijs van € 13,00. Upgrade dit met het soep menu en je hebt een 3 gangen diner!
 • Video thumbnail for youtube video Hotspot Frederique Paris + WINactie - SabineDeWitte

  frederique-paris-amsterdam

  frederique-paris

  toonbank-frederique

  Losse maaltijden en broodjes

  Is een menu je teveel? Dan kun je ook terecht voor losse maaltijden en broodjes. De meals gaan weer volgens het bakjesprincipe, wat maximaal vol wordt geschept.Daarbij is een Small meal € 4,98, de Medium € 6,98 en een Large meal € 9,98. Je mag ook maaltijden combineren, zolang het maar in het bakje van je keuze past. Mijn favoriet van dit moment: de andijvie stamppot met hazenpeper!

  Openingstijden Frederique Paris

  Frederique Paris is dagelijks van 11.30 tot 21.00 open, een lange werkdag is dus geen excuus meer. Uiteraard is er WiFi, een gezellig muziekje, zijn er kranten en tijdschriften en kun je een flesje wijn, chocolade of andere ingrediënten kopen om mee te nemen. In het weekend is Frederique vanaf 15.00u open.
  Lucky me is Frederique op de route van kantoor voor een warme lunch of lekkere broodjes. Frederique is niet alleen traiteur, ze bezorgen ook op kantoor. Bij de Social Room zijn we fan!

  desserts-frederique

  assortiment-frederique

  [adsense]

  Giveaway

  In de loop van de week komen er weer flink wat winterse buien uit de lucht vallen en wordt het weer koud. Voorlopig zitten we nog wel even aan de winterkost. Daarom heb ik samen met Frederique een leuke winactie! Laat je favoriete stamppot combinatie achter in de comments en win een maaltijdkaart ter waarde van € 12,50! Bij Frederique zijn ze altijd op zoek naar culinaire inspiratie, wie weet ligt jouw winnende stamppot binnenkort in de toonbank! Eet smakelijk.

  frederique paris maaltijdkaart

  [google-maps width=500 height=375]

  Sabine de Witte