Hotspots

Hotspots: ontbijten in de Pijp

Voor mij begint relaxed weekend met een uitgebreid ontbijt buiten de deur. Ondertussen blader ik door de nieuwste magazines, lees ik artikelen op mijn iPad en kijk naar de mensen om mij heen. De Wasserette is een van mijn favoriete plekken, maar sinds een paar weken zijn er 2 nieuwe ontbijt hotspots geopend bij mij om de hoek.

Omelegg

Een origineel en vernieuwend concept en een knipoog in de naam. Bij Omelegg spelen eieren de hoofdrol, maar kun je ook terecht voor broodjes, gezonde sap en taart. Toen ik er voor het eerst binnen liep kreeg ik een gezellig ‘Old Mac Donald had a farm’ gevoel. Het boerderijleven is een inspiratiebron geweest voor de inrichting, met veel hout en hollandse kneuterigheid. De koffie is vriendelijk geprijsd, de omelet heerlijk en de eiervariaties eindeloos. Voor de vroege vogels onder ons die graag hun dag willen starten met een gezond ontbijt en werk: er is ook wifi en de zitjes maken het een prima plek voor een breakfast meeting! Extra punten voor de tafeltjes buiten, ontbijt in de zon smaakt nog beter!

Openingstijden Omelegg