Travel

Hotspots spotten in Parijs

Afgelopen week liet ik op Instagram al vallen dat ik morgen weer voor een dagje met de trein naar Parijs ga. Samen met nog een aantal journalisten mag ik Rachel Khoo, de bekende Franse chef, interviewen. Haar laatste boek, Mijn Franse Keuken is vanaf 25 februari in Nederland verkrijgbaar en daarin deelt ze de geheimen van de Franse keuken per streek/regio plus favoriete recepten. Een heerlijk kookboek, zelfs als je zelf niet zo graag in de keuken staat. De verhalen rondom de recepten zijn leuke anekdotes en als je haar al een tijdje volgt, dan snap je waarom zelfs een keukenprutster als ik geïntrigeerd door haar is. Prachtige minimalistische styling, eenvoudige recepten en meer. Morgenochtend stap ik in alle vroegte de trein in, om daarna haar favoriete hotspots te bezoeken, met haar te lunchen en haar de oren van haar hoofd af te vragen.
Wat zou jij willen weten van Rachel Khoo?

rachel-khoo

rachel-khoo-styling

mijn-franse-keuken

De boekrecensie en een volledig verslag van dit Parijse avontuur met haar favoriete hotspots volgt natuurlijk snel!

Sabine de Witte