tips

Icoon: Charlotte le Bon

charlotte le bon stijl

Franse klasse

Allemaal hebben we wel een aantal vrouwen die we bewonderen. Vaak een dame die veel in de spotlights te vinden is. Voor de ene is dat Kate Moss, voor velen is dat Olivia Palermo en de Mad Men actrices doen het ook goed. Voor mij zijn er een aantal vrouwen die ik bewonder. Niet alleen om hun uiterlijk of stijl, maar ook om hun personality. Zo staat Jane Birkin hoog op mijn lijst. Vanessa Paradis en Audrey Tatou mogen daar niet ontbreken. De Franse klasse, nonchalante houding en vaak een ondeugende uitstraling, spreken mij aan. Daarnaast hebben al deze dames meer gedaan dan op commando mooi zitten wezen. Misschien is Parijs ook daarom mijn lievelingsstad, vrouwen zien er vaak mooier gekleed uit, zonder hun nonchalance te verliezen.

Glamour Charlotte le Bon

Charlotte le Bon

Gisteren las ik de Franse Glamour, meegebracht door Rianne. Charlotte heeft het Franse weerbericht op Meteo hip gemaakt en timmert nu aan de weg als actrice. Haar frisse verschijning, bruisende energie en kledingkeuze vallen bij het hele land in de smaak. Ik snap heel goed waarom. Vrouwelijk, serieus met een sexy twist en weer dat nonchalante. Ben je op zoek naar een nieuw stijlicoon en wil je in plaats van de Olivia Palermo looks liever Franse nonchalance? Deze dame gaat het ver schoppen! Volg haar op Twitter, goed om je Frans bij te spijkeren en mee te genieten van sneak peeks in haar leventje.

Ik ga snel nog even wat inspiratie op doen en genieten van Parijs, maar geniet van Charlotte le Bon en haar verschijning in de making-off van de Glamour shoot:

En ga je nog de paden op, de Franse lanen in, scoor dan even die Glamour en geniet van de stylish foto’s!

Sabine de Witte